Mirësevini në websitin tonë

Investim teresisht shqiptar.

Teknologji moderne.

Kartele elektronike.

Staf i perkushtuar

Shërbim ambulator i shpejtë

Staf i trajnuar

Mjekë të trajnuar në teknikat më të reja të diagnostikimit dhe trajtimit.

Kartelë Elektronike

Të dhënat e pacientit, përfshirë imazhet diagnostike ruhen në siguri të lartë.

Teknologji e lartë

Paisje mjekësore të teknologjisë më të fundit, importuar nga vende perëndimore.

STAFI MJEKESOR

 • Dr. Engjell Bejtaj

    Eksperiencat e punësimit Aktiviteti profesional Data Shtator 2016 dhe ne vazhdim Roli ose pozicioni...

  Me shume
 • Prof. Dr. Krenar Preza

  1994 Profesor, Fakulteti i Mjekesise , Universiteti i Tiranes 1982 Profesor i Asociuar , Fakulteti...

  Me shume
 • Dr. Gezim Xhepa

  Profesioni: Anatom (Pedagog) & Kirurg Plastik. Vendi i punës: − Seksioni i “Anatomisë Normale” –...

  Me shume
 • Dr. Ulf Moebius

  Orthopaedic surgeon of German origin,Specialist in Shoulder and       Knee.arthroscopic surgery.He has studied...

  Me shume

Prezantimi i Spitalit Continental

Pse te zgjedhim spitalin Continental ?

DSC_0019

Ne i jemi dedikuar ofrimit te nje sherbimi mjeksor kompetent, standarteve te larta te perkushtimit dhe inovacionit, gjithmone duke vendosur pacientet dhe familjet e tyre ne plan te pare.

Per me shume
PENUMOLOGJI

Teknikat e reja ne pneumologji

Urologji

Semundjet e veshkave

Trakti tretes

Semundjet e melcise

Ortopedi

Semundjet e kockave

Kardiologji

Si te ruajme zemren

Laringu

Nderhyrjet ne laring

Stomatologji

Si te kemi dhembe te bardhe

Ortopedi

Teknikat e reja ne ortopedi

Histopatologji

Cfare eshte pap-test?

Neurologji

Cfare eshte EGG?

Trakti tretes

Pasojat e alkoolit

Radiologji

Si kryhet skaneri?